Thursday, September 16, 2010

A place to call home


Yesterday me and pelle secured this house as our rental house starting from now! So these are the trees that my boys will be climbing in soon future. Now - mission cleaning. More picture to come!
Igår åkte jag och och Pelle och såg till att VI nu är hyresgästerna detta gaml 50-talshuset. Så träden ni ser är träden som mina killar kommer klättra framöver. Nu - städdags! Mer bilder kommer snart!

7 comments:

Eva Götharson said...

Härligt! Fast jag hänger inte med i svängarna Lisa :-). Har ni inte nyligen flyttat? Ha en härlig dag i dag! Här blåser det som bara den och det är dags att gå och sova för mig. Kramar

lindamagnus said...

Wow! Ser hur fint ut som helst med träden och bergen i bakgrunden! Ser verkligen fram emot fler bilder! Kram, Linda

lindamagnus said...

Wow! Ser hur fint ut som helst med träden och bergen i bakgrunden! Ser verkligen fram emot fler bilder! Kram, Linda

Lisa Ulrica said...

Jo Eva - du har helt rätt - vi flyttade nyssens men vi flyttade till vårt kontor vilket fungerar alldeles utmärkt att bo i men man måste vara lite försiktig ser du - inte hänga ut tvätt på lina för man ska nog inte igentligen bo här på kontoret. Men det är inte bara bra med flytt på grund av det utan även för att kontoret är såklart i ett industriområde så nu ser vi fram emot trädgård, större hus, träd att klättra i och en uppfart att cykla på osv. Det är bara så perfekt tills vi hittar det prefekta att köpa.

Linda - ja hurra!

speja said...

Det ser ut att vara perfekta klätterträd! Grattis till det.
Nu är jag här och försöker igen...
Kram!

Eva Götharson said...

Då är jag med! Ja det är härligt att bara kunna få springa ut och leka :-). Så underbart det måste kännas att snart få hem mannen! Det är bra att få längta lite ibland men 26 dagar är lång tid. Kram på er :-)

Ulla o Curt said...

Ser helt underbart ut Lisa. Vilken tjej du är som vågar att byta och förändra hela tiden. Vad barnen ska gilla denna stora vackra trädgård. vill ser bilder på huset också. Vilken överraskning för Jesse när han kommer hem, eller??
Kramar Lisa från gamla fastern